Pianoles in Tilburg

Pianoles in Tilburg, bij pianodocent Eline van Vroonhoven
Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie

Bent u op zoek naar een goede pianodocente in de omgeving Tilburg? Dan bent u hier aan het goede adres!

Wat ik doe:
Ik geef les aan zowel beginners als gevorderden. Zelf heb ik klassiek piano gestudeerd aan het conservatorium, hier ligt dan ook mijn affiniteit. En als je dat leuk vindt, is er zeker ook ruimte voor filmmuziek, pop/musical en (klassiek) improviseren.
De bedoeling is om bij iedere leerling een goede basis op te bouwen waardoor het instuderen van nieuwe muziek steeds makkelijker gaat. Daarnaast is speelplezier uiteraard belangrijk!
De methode en het repertoire dat in de les gebruikt wordt, is geheel afgestemd op de behoefte en de voorkeur van elke afzonderlijke leerling.
Hoe, wat, waar:
De lessen vinden plaats in een leskamer bij mij thuis (Tilburg zuid), waar een mooie Bechstein-vleugel staat om op te spelen. Dit mooie instrument kan al erg motiverend werken! Voor beginners raad ik een wekelijkse les aan van 30 minuten. Vooral voor kinderen is de wekelijkse regelmaat erg belangrijk! Voor de iets verder gevorderde leerling is er de optie voor lessen van 45 of 60 minuten. Eventueel is het dan mogelijk om eens in de twee weken les te nemen. Zie tarieven voor informatie over de prijzen en klik hier voor contactinformatie.

Over mij:
Ik studeerde in 2007 af aan het conservatorium van Tilburg als uitvoerend en docerend musicus. Hierna heb ik mij, naast andere werkzaamheden, nog 2 jaar verdiept tijdens een masteropleiding in Maastricht (kamermuziek & solospel), waar ik ook ben afgestudeerd met het cijfer 9. Naast het vele begeleiden van zowel solisten, koren als dansers, ben ik begonnen met het opstarten van een eigen lespraktijk aan huis. Ervaring in het lesgeven heb ik opgedaan bij diverse muziekscholen, oa Factorium Tilburg, Nieuwe Veste Breda en Kunstkwartier (Geldrop/Neunen). Ook heb ik een cursus gevolgd in Den Haag, PI-muziek, die zich specialiseert in het lesgeven aan kleuters. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren