Natuurlijk duurzaam gezond

Zoals je misschien gelezen hebt ben ik al mijn hele leven met muziek bezig. Al tijdens het laatste jaar van de middelbare school begon ik aan mijn studie op het conservatorium en heb ik niks anders gedaan dan pianospelen, en later ook lesgeven. Begrijp me niet verkeerd: ik vind het heel leuk om te doen! Het blijft een uitdaging om jou verder te helpen met je pianospel en met je muzikale ontwikkeling. Dit zal ik dus ook zeker blijven doen.

Maar ik heb natuurlijk nog meer interesses. Bijvoorbeeld wandelen in de natuur (het liefst de bergen in!), gezonde plantaardige voeding, hardlopen. En ik wil me graag blijven ontwikkelen.

Ongeveer twee jaar geleden ging het kriebelen bij mij en was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ging terug de schoolbanken in en volgde een aantal opleidingen, onder andere tijdens de vrijgekomen tijd in de lockdowns. Inmiddels mag ik mijzelf gecertificeerd leefstijlcoach en voedingsdeskundige noemen en heb ik mijn eigen praktijk opgestart, Elvro Leefstijlcoaching. Met een eigen website: www.natuurlijkduurzaamgezond.nl

Als leefstijlcoach help ik mensen om gezonder te leven. Daarbij kijken we naar voeding, beweging, ontspanning / stress en slaap. Al deze elementen samen dragen bij aan je gezondheid en hoe goed je je vandaag voelt: hoeveel energie je hebt bijvoorbeeld, maar ook hoe goed je weerstand is – extra belangrijk in deze tijd! En een gezonde leefstijl helpt chronische ziekten te voorkomen of onder controle te houden.

Ik ben gespecialiseerd in gezonde, plantaardige voeding, want ik vind de toekomst van onze planeet ook heel belangrijk. Bovendien is het een win – win: meer plantaardig eten is namelijk heel gezond! Door mensen te coachen en inspireren, hoop ik in plaats van een (negatieve) voetafdruk een (positieve) handafdruk achter te laten op deze wereld.

Nieuwsgierig geworden?

Lees dan zeker verder op www.natuurlijkduurzaamgezond.nl, en volg me op instagram en facebook.
Ik deel daar veel tips en inspiratie over gezond leven.

Wil je zelf aan de slag met je gezond leefstijl? Pak het nu eens echt goed aan! Je kunt bij mij terecht voor coaching.