Duo met Liset Pennings

Kamermuziek ensemble

Tijdens mijn studie leerde ik fluitiste Liset Pennings kennen, en dit resulteerde uiteindelijk in ons duo fluit-piano, een echt kamermuziek ensemble. Sinds 2007 geven wij regelmatig concerten samen, onder andere in Kasteel Heeswijk, maar ook in verzorgingsinstellingen (Concerten Jong voor Oud). Ook speelden wij een aantal keer in de finale van een serie concerten voor jong talent, onder andere in de Boshoeve en Huize Bergen.

Wij hebben een uitgebreid repertoire, variërend van serieus concertrepertoire, zoals de Sonate Undine van Reinecke en de Sonatine van Burton, tot het lichtere klassiek repertoire, waaronder ook arrangementen van bekende klassieke werken. Ook staat de swingende, ‘jazzy’ sonate van Mike Mower op ons repertoire.

Ons duo is te boeken voor diverse gelegenheden. Uiteraard voor recitals en concerten met een mooi concertprogramma. Maar ook voor informelere concerten, waar wij in samenspraak met u een geschikt programma voor kunnen samenstellen. U kunt denken aan een muzikaal intermezzo tijdens een speciale gelegenheid, bruiloft of uitvaart. Voor allerlei soorten gelegenheden kan live muziek nét dat beetje extra zijn.
Neem contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

Kamermuziek duo Eline van Vroonhoven en Liset Pennings